16+ events
Door heel NL!

10+ Locaties
in Nederland

s

Kom Vroeg,
VOL = VOL!

Contact

ZOEK CONTACT 

Telefoon

0318 24 00 03

E-mail

info@huiskamersessie.nl

Adres

Hoofdstraat 89b, Veenendaal

ANTWOORD GEVONDEN?

WIJ HELPEN JE GRAAG

Heb jij een persoonlijke vraag of staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren op jouw bericht.

Vul in de bovenstaande kolom je naam, E-mail adres en je vraag in. Wij proberen zo spoedig mogelijk jouw antwoord op je vraag te kunnen geven. Wij staan altijd voor je klaar!

fAQ

Zoek je antwoorden

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Kijk dan eerst hier tussen. Hier hebben wij de meest gestelde vragen staan die wij hebben gekregen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat bedoelen jullie met: Kom vroeg, VOL = VOL!

Omdat onze evenementen druk bezocht zijn hanteren wij een vol = vol beleid. Wij adviseren iedereen om vroeg te komen om zo zeker te zijn van een plekje. Mocht het zo zijn dat je toch laat komt, dan is de kans aanwezig dat de locatie vol is. Je zal dan buiten moeten tot er weer ruimte is.

Wat is de minimale leeftijd

Al onze evenementen zijn 16+, mits dit anders is vermeld in de agenda.

Is een legitimatie verplicht?

Ja, een legitimatie is verplicht. Bij binnenkomst moet iedereen zijn legitimatie laten zien. We accepteren de volgende legitimatie documenten:

  • Een Nederlands of buitenlands paspoort
  • Een Nederlands rijbewijs of bromfietsrijbewijs (categorie AM)
  • Een Nederlandse of Europese identiteitskaart (ID-kaart uit een EER-land)
  • Een Nederlands vreemdelingendocument (verblijfsdocument, Vreemdelingen 
  • Een Nederlands vreemdelingenpaspoort
  • Een Nederlands vluchtelingenpaspoort
Hoeveel kosten tickets?

De ticketprijzen verschillen per locatie, bekijk in de agenda welke prijs we hanteren voor de locatie die jij wilt bezoeken.

Wanneer is de volgende editie?

Bekijk onze agenda voor de toekomstige evenementen.

Ik wil graag promotor worden.

Stuur ons een DM via Instagram met daarin voor welke locatie je zou willen promoten.

Mag ik foto's nemen tijdens de edities?

Jazeker! Foto’s maken is toegestaan mits de foto’s voor privédoeleinden gebruikt worden en het geen professionele apparatuur betreft. Selfie-sticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, stuur dan een mailtje naar info@huiskamersessie.nl

Ik wil mijn foto laten verwijderen.

Tijdens evenementen van Huiskamer Sessie worden foto’s en video’s gemaakt. Wanneer je één van onze edities bezoekt accepteer je dit. Ook accepteer je dat deze foto mogelijk online geplaatst zal worden. Wil je toch dat een foto van jou offline gehaald wordt? Stuur ons een privébericht via social media of een e-mail!

Ik wil graag een editie van Huiskamer Sessie bij mijn horecazaak.

Dat is mogelijk, wij zijn altijd opzoek naar passende horecazaken om edities te organiseren. Stuur ons een e-mail via info@huiskamersessie.nl voor de mogelijkheden.